Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید لولایی، بازیگر توانمند سریال‌های طنز از سریال زیر آسمان شهر و الگوگیری از پدربزرگش در بازی شخصیت خشایار سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی برنامه خوشا شیراز، برنامه این هفته با حضور حمید لولایی بازیگر سینما و تلویزیون وامیررضا دوران فرزند شهید عباس دوران در سالگرد شهادت این شهید بزرگوار با اجرای محسن آزادی،تهیه‌کنندگی شهریار باقری‌نژاد و کارگردانی فرزاد کشاورز پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشا شیراز جمعههر هفته ساعت 10 صبح به طور زنده از شبکه فارس پخش می‌شود.

حمید لولایی با بیان اینکه این مردم هستند که به ما محبوبیت و شهرت می‌دهند از مردم تشکر کرد و اظهار داشت:من قبلا مدیر سینما بودم و کار طنز را از ساعت خوش شروع کردمکه از سری اول این سریال زیاد استقبال نشد ولی مردم سری دوم سریال ساعت خوش را خیلی دوست داشتند.

وی با بیان اینکه اغلب مردم مرا از نقش خشایار در سریال زیر آسمان شهر می‌شناسند، گفت: من برای بازی در نقش خشایار زیر آسمان شهر از مرحوم پدربزرگم الگو گرفتم وبا وجودی که بعد از زیر آسمان شهر سریال‌های طنز زیادی بازی کردم ولی مردم هنوز که هنوز هست مرا با خشایار سریال زیر آسمان شهر می‌شناسند.

این بازیگر طنز تلویزیون درباره نقشش در سریال زیر آسمان شهر افزود:در سریال زیر آسمان شهرپشت گردن یوسف تیموری به اندازه‌ای محکم می‌زدم که دست خودم به شدت درد می‌گرفتو بعد از ضبط می‌رفتمژل ضد درد به دستم می‌زدم.

وی بیان کرد:مهران غفوریان پیشنهاد سری جدید سریال زیر آسمان شهر را دادهو یوسف تیموری هم برای بازی در این سریال دعوت شده و تا سه ماه دیگر پیش تولید این سریال شروع می‌شود.

امیررضا دوران، فرزند شهید دوران در این برنامه اظهار داشت: من وقتی که پدرم شهید شد هشت ماهه بودم و تمام تصورم از پدر از شنیده‌ها و گفته‌هایی استکه از عمویم و همکاران پدرم شنیدم.

وی گفت: وقتی پسر شهید عباس دوران هستی خیلی باید حواست به خودت باشد چون داری نام یک قهرمان و یک اسطوره را بر دوش می‌کشی. هر جایی که نام شهید دوران می‌آید، به پدرم، به خودم و فامیلم می‌نازم و افتخار می‌کنم.

امیررضا دوران درباره سهمیه فرزندان شهید افزود: من از سهمیه شهدابرای دانشگاه و کار استفاده نکردم و مثل تمام افراد دیگر برای دانشگاه آزمون دادم و برای استخدام مصاحبه دادم تا پذیرفته شدم تمام سندهای کاری هم موجود استکه استفاده‌ای از سهمیه شهدا نکردم تا کارم پیش برود.

وی عنوان کرد: من هم مثل پدرم علاقهزیادی داشتم که خلبان شوم ولی به احترام مادرم خلبان نشدم چون مادرم دوست نداشت که همچون پدر مرا از دست بدهد. مادرم موافق خلبان شدن من نبود و من هم به آن سمت نرفتم.

انتهای پیام/


R41382/P1377/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۴۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شیرودی موفق نبود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ونوس بهنود ـ فیلم سینمایی «آسمان غرب» به کارگردانی محمدعسگری و تهیه کنندگی حبیب والی‌نژاد در حالی با محوریت زندگی و رشادت‌های شهید علی اکبر شیرودی ساخته شد که به نظر می‌رسد نتوانسته آن‌گونه که شایسته است ادای دینی به این شخصیت دوران دفاع مقدس باشد.

فیلم «آسمان غرب» با نقش‌آفرینی میلاد کی‌مرام با محوریت رشادت و میهن دوستی خلبان شهید، علی اکبر شیرودی و همرزمان وی در چهل و دومین دوره از جشنواره فیلم فجر رونمایی شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری و سیمرغ زرین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در همین ارتباط، قربانعلی تنگ شیر استاد دانشگاه و منتقد فیلم تصریح کرد: این فیلم به لحاظ ساختار، پرداخت به موضوع و انتخاب بازیگر فیلم موفقی نیست و شتابزده ساخته شده است.

وی افزود: در ژانر سینمای جنگ آثار موفق متعددی در دنیا وجود دارد و اروپاییان همچنان برای جنگ جهانی اول و دوم فیلم می‌سازند؛ اما آثار تولیدی ما از جمله آسمان غرب می‌توانست بسیار بهتر باشد و متأسفانه اینطور نبود.
وی تاکید کرد: اینکه با فوریت فیلمی ساخته شود تا صرفاً به جشنواره برسد روند صحیحی نیست و نتیجه آن این شد که آسمان غرب نتوانسته به شیرودی ادای دین کند و مراحل زندگی وی را به خوبی معرفی کند.

به گفته این منتقد یکی از نیاز‌های فیلم‌های مرتبط با سینمای جنگ، پرداخت خوب داستانی و انتخاب مناسب بازیگران است و آقای کی مرام آنطور که باید نتوانست بازی ماندگاری را برای نقش شیرودی داشته باشد.

این اظهارات که از گوشه و کنار و از سوی منتقدان متعددی شنیده می‌شود در وضعیتی است که آسمان غرب در جشنواره فجر نیز با استقبال تماشاگران مواجه نبود و این روز‌ها که در سینما‌های کشور اکران می‌شود نیز انتخاب شماره یک تماشاگران نیست. بر اساس اعلام سامانه سمفا میزان فروش این فیلم که اکران خود را از نوروز امسال شروع کرده، حدود ۴ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان بوده و در رتبه ششم فیلم‌های در حال اکران قرار گرفته است.

اما شهید شیرودی که بود؟ شهید علی اکبر شیرودی که رهبر معظم انقلاب درباره‌اش فرمودند اولین نظامی است که به او اقتدا کرده است، یک از خلبانان زبده در جنگ ایران و عراق بود. وی به عنوان فردی که بالاترین میزان پرواز در دوران جنگ را داشته و از ۳۶۰ مورد خطر نجات یافته شناخته شده است. وی در سال ۱۳۵۱ به ارتش پیوست و دوره خلبانی را سپری کرد و بعد‌ها با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به سپاه غرب کشور پیوست و در عملیات متعدد جنگی شرکت کرد. در هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۰ در حالیکه تانک‌های عراقی به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حرکت بودند با هلی کوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود، شهادت دست یافت. در معرفی شخصیت والای او همین بس که وی در نامه‌ای به پایگاه هوانیروز کرمانشاه، درجه تشویقی اعطایی خود را پس داده و هدف والای جنگ با دشمن را دفاع از ارزش‌ها مطرح می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

از: خلبان علی‌اکبر شیرودی
به: پایگاه هوانیروز کرمانشاه
موضوع: گزارش
اینجانب که خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تاکنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نمود‌ه‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته و به دستور رهبر عزیزم به جنگ رفته‌ام؛ لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوان‌یار سومی که قبلاً بوده‌ام برگردانید. در صورت‌امکان‌امر به رسیدگی این درخواست بفرمائید.


باتقدیم احترامات نظامی
خلبان علی‌اکبر شیرودی
۹/۷/۱۳۵۹

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» کریستوفر نولان در شماره جدید فیلم نگار
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» در فیلم‌نگار
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شیرودی موفق نبود
  • خصوصیات شهید مطهری باید برای معلمین الگو باشد