Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیلاب زاهدان، حمایت از مدافعان آسمان وطن، تخلفات یک مجتمع تجاری معروف و قطار تهران-ورامین؛ گزارش پیگیری سوژه‌های شما در «فارس من» را مطالعه کنید.

به گزارش خبرگزاری فارس؛ صفوف متحده‌ی مردم تماشایی است. وقتی باتمام وجود برای یاری‌ هموطنان سیل‌زده‌ روانه شدند. وقتی تمام‌قد پشت مدافعان آسمان وطن ایستاده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش این هفته‌، تصویر همین مهربانی‌ها است. تصویر ملتی زخم‌خورده که قامت خم نمی‌کند؛ دردآشنا و بزرگوار. تواتر کمپین‌های شما برای رسیدگی به اهالی شریف زاهدان در «فارس من»، پیگیری موضوع را به اولویت اصلی تبدیل کرد. بعلاوه ده‌ها پویشی که برای حمایت از نیروی هوافضای سپاه و سردار گران‌قدر امیرعلی حاجی‌زاده تشکیل شد. موضوعات دیگری هم البته روی میز همکاران من برای پیگیری قرار داشت. همراه من باشید با این گزارش.

 

اول| از رنجی که نوادگان رستم می‌برند؛ این قسمت: سیلاب خانمان برانداز

صبوری اهالی سیستان‌وبلوچستان ستودنی است. مردمی که با همه‌ی کاستی‌ها می‌سوزند و می‌سازند. حالا درگیر سیلند. سیلاب خانمان‌براندازی که زار و زندگی‌شان را با خود بُرد. بنی آدم اما اعضای یکدیگرند! مگر می‌شود هر گوشه‌ای از این سرزمین تماشایی، بلایی نازل شود و دیگران تماشاچی باشند؟! حاشا به غیرت ایرانی. از همان ساعت‌های اول حادثه، گروه‌های امدادی از نقاط مختلف راهی آن سامان شدند. پویش‌های فراوانی هم با همین نیت در «فارس من» به ثبت رسید. برای حمایت و پشتیبانی از آن‌ها. برای اطلاع بیشتر این گزارش را ببینید: سیل، محرومیت سیستان‌وبلوچستان را به صدر مطالبات مردم تبدیل کرد

گروه‌های مختلف خبرگزاری برای همین به‌خط شدند. دست‌کم کاری که اهالی رسانه می‌توانستند انجام دهند، انعکاس واقعیت‌ها و رساندن صدای محرومیت‌ها بود. گزارش بچه‌های فارس‌پلاس باعنوان «چند فریم از سیل سیستان‌وبلوچستان» در این‌باره خواندنی است: «دار و ندار بسیاری از سیستانی‌ها در سیل ناگهانی از دست رفته. از چهاردیواری‌شان مانده تلی از گل و لای. دلخوشی‌های کودکان محروم روستایی هم زیر آوار. امام جمعه شهرستان سرباز  از همان روزی که سیل، مردم سیستان را غافلگیر کرد به میدان آمد.»

در ادامه نویسنده تلاش می‌کند با ارائه‌ی چند خُرده‌روایت تماشایی دیگر، نقش نیروهای جهادی، مسؤلان و پاسداران انقلاب اسلامی را برای نجات مردم نشان دهد. مثلاً: «فرقی نمی‌کند برای نجات جان آدم‌ها کجای این سرزمین و در کدام موقعیت باشند. جان بر کف مقابل توپ و تانک، یا  پنجه در پنجه سیل. حالا در میان صدها روستای سیل زده، این ماشین‌ها و راکبانش شده‌اند امید سیل‌زدگان.» ادامه‌ی این گزارش را از اینجا بخوانید. تماشای این ویدئو بیشتر از این‌ها می‌تواند عمق فاجعه را نشان دهد:

حالا یک هفته از آن سیلاب ویران‌گر می‌گذرد. مجاهدات امدادگران ادامه دارد. سخنگوی سازمان مدیریت بحران درباره آخرین اقدامات انجام‌شده به خبرنگار ما می‌گوید: «حدود ۲۴۵ روستا از نظر آب آشامیدنی مشکل دارد که در ۹۳ روستا شریان آب وصل شده و در دیگر روستاها به دلیل وجود آب و خطر برق‌گرفتگی، جریان همچنان قطع است. به روستاهایی که تردد زمینی امکان‌پذیر است بطری‌های آب ارسال شده و در روستاهایی که مشکل جاده‌ای دارد و دسترسی به آن نداریم با استفاده از بالگرد بسته‌های آب به این مناطق نیز ارسال شده است.»

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه سیل در استان سیستان و بلوچستان فروکش کرده و بارندگی هم نداریم، گفت: «متأسفانه در برخی خانه‌ها آب وجود دارد که با کمک نیروهای جهادی و همت مردم منطقه نسبت به خروج آب از خانه‌ها و تمیز کردن منازل اقدام شده است.» آقای سخنگو هم‌چنین درباره تسهیلات و کمک‌های بلاعوضی که برای رفع مشکلات مردم انجام‌شده هم توضیحاتی ارائه کرد. مشروح این گفت‌وگو را اینجا بخوانید.

محمد مخبر رئیس ستاد اجرای فرمان امام هم از اختصاص ۱۴۰ میلیارد تومان برای جبران خرابی‌های سیلاب خبر داد. وی در این‌باره به خبرنگار ما گفت: «قرارگاه ستاد اجرایی فرمان امام در سیستان و بلوچستان مستقر بوده و از ساعات اولیه سیل اقدامات امدادی و خدمات رسانی را آغاز کرده است. اقلامی مانند پتو، چادر، غذا، آب معدنی و اقلام دیگر در نقاط بحرانی توزیع شده و در مجموع ۹ قرارگاه فرعی نیز راه‌اندازی شده و  ۲۴ ساعته غذای گرم توزیع می‌شود. دام های مردم منطقه تلف شده است که در حد توان ۲ تا ۳ هزار راس دام به ساکنین داده خواهد شد تا جبران شود.»

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بیان کرد: «با هماهنگی بنیاد مسکن نیز به بازسازی خانه‌ها کمک خواهیم کرد. کار مهم دیگر این است که به دنبال وقوع سیل قطعا بخش زیادی از اشتغال مردم از بین رفته است، راهکار و تلاش ما این است که  ۲ تا ۳ هزار شغل خانگی خرد نیز برای مردم منطقه ساماندهی و ایجاد می‌کنیم.»

رئیس اداره برنامه‌بودجه استان هم از اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت‌ها خبر داد. وی در این‌باره به خبرنگار ما گفت: «با ابلاغ محمد باقر نوبخت معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور این مبلغ در قالب تنخواه برای پرداخت‌ خسارت‌های مردمی و هزینه‌های ناشی از سیل به استان تخصیص پیدا می‌کند.» امیدواریم. پرداخت هرچه سریعتر این عدد و رقم‌ها می‌تواند خیلی زود خسارت‌های ناشی از سیلاب را اعاده کند. «فارس من» هم‌چنان پیگیر ماجرا است.

 

دوم| تداوم حمایت‌ها از مدافعان آسمان وطن؛ مردم در «فارس من»: حاجی‌زاده یک قهرمان است!

 ابهامات سقوط آن پرواز لعنتی ادامه دارد. بوئینگ هواپیمایی اوکراین که ده‌ها نفر از هموطنان‌مان را آسمانی کرد. مطلبی که روز گذشته در خطبه‌های مقام معظم رهبری هم بود. نیروی هوافضای سپاه و فرماندهی آن ولی از همان ابتدا همه‌ی مسؤلیت فاجعه را گردن گرفت. سردار امیرعلی حاجی‌زاده ظهر روز چهارشنبه جلوی دوربین‌ها رفت تا به همه بگوید شرمنده‌ی مردم ایران است و برای هر نوع مجازاتی «گردنش از مو نازک‌تر است.» شهامت و مسؤلیت‌پذیری سردار البته مجالی شد برای عقده‌گشایی‌ها. کسانی که همه‌ی این سال‌ها چشم دیدن امنیت آسمان ایران و اقتدار قوای مسلحه‌ی کشور را نداشتند. مردم اما جان‌فشانی‌ و فداکاری‌های مدافعان آسمانش را فراموش نکردند.

در همین «فارس من» ده‌ها کمپین تقدیر و تشکر از سردار تشکیل شد. البته که مجال انتشار همه‌شان نبود. ناچاراً فقط چند مورد از آن‌ها را تأیید کردیم. همان‌‌ها مورد استقبال گسترده مردم قرار گرفت. از جمله در یکی از این کمپین‌ها آمده بود: «دمت گرم سردار که آنقدر شهامت داری یک‌تنه همه مسئولیت‌ها را می‌پذیری و عذرخواهی می‌کنی. کاش تمام مسئولان شهامت شما را داشتند، یادمان نرود این حادثه عمدی نبوده و چند روز قبل ساعت ۲ بامداد به خاطر چه چیزی الله اکبر می‌گفتیم.» برای اطلاعات بیشتر درباره این سوژه‌ها، این گزارش را بخوانید: مردم در «فارس من»: زحمات شما فراموش نمی‌شود

 

گذشته از تواتر حامیان سوژه‌ها، مطالعه‌ی کامنت‌های ذیل مطالب هم خالی از لطف نیست. بالغ بر ۱۰۰۰ دیدگاه زیر هرکدام از سوژه‌ها به ثبت رسیده که نمایان‌گر حرف‌ها و ایده‌های شما است. آن‌ها را اینجا و اینجا مطالعه کنید.

 

سوم| ماجرای تخلفات یک ساختمان لاکچری؛ «پالادیوم» تخریب می‌شود؟

پالادیوم از آن ساختمان‌های لاکچری است. از آن سوپرمال‌های بِرندفروشی که در شمال تهران قد علم کرده. سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر اما معتقد است سازندگان آن در حین اجرا مرتکب تخلفاتی شده‌اند. از جمله تبدیل زمینی که قرار بوده بعنوان پارکینگ مورد استفاده قرار گیرد به ساختمان و احداث یک زیرگذر و یک پُل برای متصل کردن آنها به هم. مردم هم در «فارس من» با تشکیل یک کمپین خواستار اجرای عدالت و رسیدگی به تخلفات آن شدند: «یکسال از طرح علنی موضوع تخلفات شهرسازی عدیده مجموعه پالادیوم می‌گذرد؛ هنوز شهرداری تهران قصد رسیدگی به این پرونده را ندارد. چرا؟»

پیگیری موضوع روی میز همکاران من در گروه اجتماعی قرار داشت. آن‌ها مطلب را از اعضای شورای شهر، شهردار منطقه یک و یک عضو هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان پیگیری کردند. باوجود اصرار نمایندگان مردم در شورا مبنی بر محرز بودن تخلفات و رأی صادره در کمیسیون ماده ۱۰۰، شهردار منطقه یک گفته هنوز ابلاغ رسمی و قانونی به دستش نرسیده. عضو هیأت رئیسه نظام مهندسی هم معتقد است ۸ میلیارد تومانی که مالک برای احداث پل هزینه کرده، می‌تواند گره‌های ترافیکی را باز کند. برای اطلاعات بیشتر در این‌باره این گزارش را بخوانید: ساخت و ساز غیرقانونی کار دست شهرداری داد/ «پالادیوم» در آستانه تخریب

 

چهارم| پیگیری مطالبه مردم در فارس من؛ قطارهای خط «تهران-ورامین» بیشتر شود

مردم نوشته بودند: «باعنایت به حجم انبوه مسافران در مسیر تهران به شهرستان‌های حومه و باتوجه به کمبود تعداد قطارهای این میسر، هر روزه بسیاری از مردم در این مسیر از سوار شدن به قطار باز می‌مانند و یا با مشقت بسیار تا مقصد سرپا می‌ایستند. لذا از مسئولین محترم خواهشمندیم یا تعداد واگن‌های این قطار را افزایش دهند و یا به تعداد قطارهای این مسیر افزوده گردد.» کمپین آن‌ها نزدیک به ۲۰۰ امضا بعنوان حمایت جمع کرد. برای همین روی میز پیگیری‌های همکاران من در تحریریه قرار گرفت.

همکاران من موضوع را از معاون مسافری راه‌آهن پیگیری کردند. میرحسین موسوی درباره مطالبه مردم به خبرنگار ما گفت: «محور ریلی تهران-ورامین-پیشوا-گرمسار در جنوب شرقی تهران یکی از پرتردد‌ترین کریدورهای مسافری حومه‌ای کشور است که در رتبه چهارم از منظر تقاضای سفر در همه مسیرهای حومه‌ای و منطقه ای قرار دارد. این قطارها از تهران تا پیشوا حدود ۵۲ کیلومتر سیر می‌کنند و تا گرمسار حدود ۱۱۴ کیلومتر سیر داشته و در مسیر خود به شهرهای ری، قرچک، باقرآباد، ورامین، پیشوا و گرمسار خدمات رسانی دارند.»

 

وی بیان کرد: «تعداد رام قطار روزانه در سال ۹۲ در این محور ۴ سیر روزانه بوده است که در مجموع تعداد ۱۴۰ هزار مسافر سالانه را جابه‌جا می‌کرد. ولی با رشد تعداد سیرها در سال ۹۷ به ۲۰ سیر روزانه، تعداد مسافر با رشد چشم‌گیر۱۰ برابری به یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسیده است. در سال 98 نیز شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران قدم‌های موثری برای توسعه قطارهای حومه‌ای در این محور برداشته است به نحوی که با افزایش ۶ رام قطار روزانه و رشد ۱۵ درصدی صندلی ایجادی، در مجموع  روزانه ۲۶ رام قطار در این خط خدمات رسانی می‌کند.» این شد یک خبر خوب؛ از راه‌آهن جمهوری اسلامی باید تشکر کرد.

 

روزهای سختی است؛ مردم این ساعت‌ها بیشتر از همیشه گرفتارند. آن جوهره‌ی پاک اما هم‌چنان در رگ‌های ایرانی است. همین ماجرای سیلاب یا سقوط هواپیما نشان داد صفوف ساکنان سرزمین آریا تا چه اندازه متحد است. «فارس من» همیشه در کنار شما است. برای پیگیری غم‌ها و مطالبات‌تان روی ما حساب کنید. پیگیری سوژه‌های شما اولویت نخست همه‌ی گروه‌های خبرگزاری است. نباید فراموش کرد: شما سردبیر فارس هستید!

 

گزارش از محمد آزادی

انتهای پیام/ ع

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من خبرگزاری فارس سردار حاجی زاده سیل زاهدان محمد آزادی پالادیوم تخریب پالادیوم کمیسیون ماده 100 شهرداری تهران قطار ورامین گرمسار ورامین راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۵۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیرحسین سمیعی مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه حامد جلیلی مدیر دفتر سرود و محمدعلی مرآتی دبیر جشنواره موسیقی نواحی عصر روز گذشته ۹ اردیبهشت وارد استان فارس شد و با جمعی از فعالان موسیقی استان فارس دیدار کرد.

در این دیدار که در تالار گفت‌وگوی اداره کل فرهنگ و ارشاد استان فارس انجام شد، در ابتدا مدیر انجمن موسیقی استان فارس، رهبر ارکستر فیلارمونیک فارس، برخی از اساتید، نوازندگان و اهالی هنر و موسیقی به بیان نکات و دیدگاه های خود درباره وضعیت موسیقی از جنبه‌های گوناگون پرداختند. این در حالی است که بعد از صحبت هنرمندان و فعالان موسیقی، سمیعی و همراهانش به پاسخ و بررسی مسایل پرداختند.

کم و کاستی ها را می پذیریم

امیرحسین سمیعی اظهار کرد: هدف از سفر به استان‌های مختلف بررسی مشکلات و پیگیری معضلات مربوط به جامعه موسیقی است؛ همچنین بررسی و به رای گذاشتن ظرفیت‌های عظیمی که در استان‌های مختلف وجود دارد و پرداختن بی چون و چرا به همه مناطق از دیگر اهداف دفتر موسیقی وزارت ارشاد به شمار می‌رود. البته که نگاه ما در جشنواره موسیقی فجر ۱۴۰۲ توجه به عدالت فرهنگی بود؛ لذا تلاش کردیم تا این عدالت فرهنگی را با توجه به بضاعت نخستین سالی که این جشنواره برگزار شد ایجاد کنیم. البته کم و کاستی‌هایی وجود داشت و به این نتیجه رسیدیم که قدم اصلی برای رفع این کاستی‌ها، خارج شدن از تهران و سفر به استان‌های مختلف کشور برای ارزیابی وضعیت موسیقی است.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره ظرفیت‌های خوب و ارزشمند استان فارس پیرامون حوزه موسیقی گفت: من معتقدم که در حوزه موسیقی شیراز اتفاق فوق‌العاده‌ای در حال رخ دادن است و اگر نسبت به این اتفاقات بی‌توجه باشیم از نگاه اصلی وزارت که عدالت فرهنگی است دور خواهیم شد. البته رصد استعدادها و موسیقی‌هایی که در جهت تقویت فرهنگ و ریشه‌های ما عمل می‌کند، ضرورت دارد. ضمن اینکه من بر این باورم بسیاری از مشکلات در عرصه موسیقی مساله اعتبارات و نقدینگی نیست؛ ۹۰ درصد از مشکلات افراد فعال در این عرصه مبنای مالی و حمایتی ندارد بلکه مبنای معنوی دارد.

نباید موسیقی جدی در صف اجراهای دیگر پاپ قرار بگیرد

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: اتفاقاتی که در شیراز و استان فارس می‌افتد می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد. ممکن است در برخی استان‌ها موسیقی نواحی جلوتر باشد، در برخی استان‌ها موسیقی جهانی به صورت علمی‌تری دنبال شود و در بعضی دیگر نیز موسیقی ایرانی پیشتاز باشد اما در استان فارس هم در موسیقی ایرانی هم در آواز جمعی، هم در موسیقی جدی و ارکستری اتفاقات خوبی رقم خورده است؛ حتی می‌توان گفت این حرکات خودجوش و باکیفیت را در پایتخت هم نداریم؛ در شیراز یک جوشش اساسی در حال جریان است.

وی عنوان کرد: ارکسترها در بعضی استان‌ها به دشواری شکل می‌گیرد اما در استان فارس این ارکسترها به صورت حرفه‌ای شکل گرفته و در حال فعالیت هستند، حتی نگاه به آواز کلاسیک در شیراز تخصصی‌تر از تمام استان‌هاست. من معتقدم نباید موسیقی جدی در صف اجراهای دیگر پاپ قرار بگیرد. مبنای این سفر این است که ما این سیستم فرآیند بروکراتیک را کنار بگذاریم و باور کنیم که می‌توانیم مشکلات را با گفت‌وگو حل کنیم. ضمن اینکه بایستی شرایطی فراهم شود تا گروه‌های موسیقی جدی برای اجرای صحنه‌ای مجبور نباشند در لاین نوبت قرار بگیرند چراکه این نوع موسیقی است که به فرهنگ ما ضریب می‌دهد.

برای موسیقی فارس باید کار ویژه انجام داد

وی با بیان اینکه موسیقی جدی در فارس به مرزی رسیده که باید دیده شود، گفت: بررسی وضعیت موسیقی در فارس و تناسب‌سنجی این برآیند نشان از موفقیت فوق‌العاده فارس در حوزه موسیقی می‌دهد، لذا برای فارس باید کار ویژه انجام داد. بایستی فعالان در این عرصه دغدغه‌های خود را بی واسطه بیان کنند، ما هم در مرکز موسیقی تمام تلاشمان را به کار می‌گیریم تا این سد شکسته شود و ارتباطات با مرکز موسیقی به یک مکاتبه اداری محدود نشود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در دولت سیزدهم تلاش شده تا این سدها شکسته شود؛ سفر به استان‌های مختلف با این هدف انجام می‌شود تا ما بتوانیم بدون واسطه با افراد فعال در این عرصه رو در رو شویم و تدابیر کافی برای اجرایی شدن سیاست‌ها و حل مشکلات در این بخش اتخاذ شود.

دفتر موسیقی، بیمه اهالی سرود را پیگیری می کند

حامد جلیلی مسؤول دفتر سرود اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه گفت: هدف دفتر سرود در ۲ سال گذشته ارتقای سطح کیفی گروه‌های سرود، ساماندهی گروه‌ها و پیدا کردن استعداهایی بوده که در این زمینه وجود دارند و دیده نمی‌شوند، برای تحقق این امر راهکارها و برنامه‌هایی ارایه شده و بدون شک امسال نیز گام بزرگی در این مسیر برداشته خواهد شد. در حال حاضر آموزش مربیان گروه سرود به صورت جدی پیگیری می‌شود و این اقدام در مراحل بعدی به صورت پیشرفته‌تر در هر استان دنبال خواهد شد.

وی با بیان اینکه بیمه اهالی سرود توسط صندوق هنرمندان به صورت جدی در حال پیگیری است، گفت: معمولا گروه‌های سرود در هیچ رسته‌ای از هنر جای داده نمی‌شوند، لذا پیگیری‌هایی برای حل مشکل بیمه آنها صورت گرفته و در سال جاری بیمه اهالی سرود انجام خواهد شد.

جلیلی درباره کمک‌های مالی به گروه‌های سرود گفت: ۱۰ هزار گروه سرود در کشور داریم؛ گروه‌هایی از کوچک‌ تا بزرگ که قابلیت بالایی در این عرصه دارند. ما معتقد هستیم گروه‌های بزرگ باید آنقدر توانمند شوند که بتوانند گلیم خود را از آب بیرون بکشند؛ به اعتقاد ما گروهی که به اجرای میدانی نرسد گروهی است که در اجرا موفق نبوده است. ما براین باوریم بحث هنری جداست و بحث سلیقه مردم هم که باید در ساخت کارها لحاظ شود، به صورت جداگانه مورد توجه است.

وی ادامه داد: باید به همه گروه‌ها رسیدگی شود و اگر بخواهیم بحث مالی را برای همه آنها پیش ببریم حقوق بسیاری از گروه‌ها ضایع می‌شود، در بحث آموزش هم بحث رسانه به صورت جدی تعریف شده و بر این باور هستیم که اگر مربی، رسانه را بشناسد می‌تواند اثر تولیدی خود را در فضای مجازی منتشر کند.

پوست‌اندازی برای عدالت فرهنگی شنیداری موسیقی نواحی

محمدعلی مرآتی دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران هم گفت: از سال گذشته پوست‌اندازی برای عدالت فرهنگی شنیداری موسیقی نواحی ایران آغاز شد؛ ملاک برای شرکت در این جشنواره به احترام بزرگان موسیقی بر اساس یک فراخوان تعریف شد.

محمدعلی مرآتی ادامه داد: موسیقی نواحی ایران یک موسیقی سطح هنری است که نخبگان و بزرگان گروه‌های شرکت کننده را انتخاب می‌کنند و ما تلاش می‌کنیم شرایط را برای اجرای شرکت کنندگان در این جشنواره ایجاد کنیم، متأسفانه هنوز این ظرفیت را نداریم که از همه گروه‌ها برای حضور در این جشنواره دعوت کنیم. ظرفیت استان فارس از منظر موسیقی در تنوع فرهنگ شنیداری موسیقی اقوام بر همگان روشن است؛ در این استان اقوام مختلفی در کنار هم موسیقی فراقومیتی ایجاد کردند.

دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران در پایان گفت: امسال به زودی از اداره‌کل‌ها خواسته می‌شود که ظرفیت موسیقی را اعلام کنند؛ بدون شک ساز و کار امسال دقیق‌تر خواهد بود. خود منطقه‌ها افراد را معرفی می‌کنند و ظرفیت‌بندی‌ها مشخص می‌شود تا بتوانیم از این طریق عدالت موسیقی نواحی را ایجاد کنیم.

کد خبر 6091776 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • خلیج فارس نقطه مشترک همه مردم ایران
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • انقلاب اسلامی دشمنان را مستهلک کرده است
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • (ویدئو) آتش المپیک؛ نمایش پهپادها در آسمان فرانسه
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • کرمانشاه به مرکز پشتیبانی حوادث و سوانح غرب کشور تبدیل شود
  • همدلی مردم ایران با تیم ملی فوتسال